Home / Help en doe mee

Help en doe mee

 

Zonder vrijwilligers geen SamenLoop voor Hoop. Jouw hulp is dus hard nodig. Wil je ook een steentje bijdragen? Dat kan op verschillende manieren, voor en tijdens het evenement.

Ik wil de SamenLoop sponsoren:

Wil je je als lokale ondernemer verbinden aan een SamenLoop? Je bijdrage is van harte welkom – in welke vorm dan ook.

Sponsor formulier
Sponsor overeenkomst

Wij willen meelopen als team:

Wil je meedoen aan een SamenLoop voor Hoop ?
Maak je familieleden, vrienden, buren, verenigingsgenoten of collega’s enthousiast, vorm een team en geef je samen op voor een SamenLoop bij jou in de buurt.

Stap 1: Vorm een team
Verzamel 10 tot 15 mensen om mee te doen aan de 24-uursestafette. Zo heb je genoeg mensen om elkaar regelmatig af te wisselen met lopen. Tijdens de SamenLoop wandelt altijd minstens één teamlid op het parcours. Een team kan ook iets groter zijn.inschrijfgeld is 15 euro p.p.

Stap 2: Teamcaptain
Een Teamcaptain is het aanspreekpunt van jou Team en het aanspreekpunt voor de organisatoren. Geef op het formulier aan wie je teamcaptain is.

Stap 3: Zamel zoveel mogelijk geld in
Vraag zoveel mogelijk familieleden, vrienden en bedrijven om het team te sponsoren. En verkoop tijdens de SamenLoop spullen of lekkernijen – alle teams krijgen een kraam op de braderie. Goed voor de opbrengst én een gezellige afwisseling voor teamleden die even niet lopen.

Aanmelden:

Ik wil meedoen als Eregast:

Mensen die kanker hebben (gehad) noemen we Eregast. Op een SamenLoop zijn ze de eregasten en lopen ze de Openingsronde mee.

Aanmelden:

Ik wil helpen tijdens de SamenLoop:

Niet meelopen, maar wel meehelpen tijdens een evenement? Elke SamenLoop staat te springen om enthousiaste vrijwilligers.

Aanmelden:

Wij willen mee lopen in de kidsloop:

Aanmelden:

Top