Home / FAQ

FAQ

Waar worden de workshops gehouden?

De meeste workshops zoals de ” workshops voor de eregasten ” worden gehouden op het terrein zelf. voor meer informatie over welke workshops worden gehouden kunt u hier op het programmaboekje drukken

Wat is een samenloop?

SamenLoop voor Hoop is een lokaal wandelevenement om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. 24 uur lang wandelen teamleden van samengestelde teams van familie, buren, verenigingen of wat voor vorm ook en een team van individuele lopers in estafettevorm  over een uitgezet parcours. Deze 24 uurs loop staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. De teamleden die niet lopen kunnen zich vermaken met het verkopen en organiseren van activiteiten op het terrein. Daarnaast zullen diverse lokale artiesten, verenigingen en aan het onderwerp gerelateerde groepen belangeloos hun medewerking aan het evenement verlenen.

Waar word de SamenLoop Voor Hoop Heerhugowaard gehouden?

De SamenLoop voor Hoop wordt 6 en 7 oktober 2018 gehouden in het Rosarium, dit is het park achter “de Bolle Buik” aan de Dreef 8 te Heerhugowaard

Moet je 24 uur lopen?

Leden van teams stellen samen met hun teamcaptain van te voren een loopschema op waarin wordt aangegven hoe lang en wanneer iemand loopt. Het doel is dat gedurende de 24 uur die de SamenLoop duurt minimaal één teamlid op het parcours loopt maar dat mogen er ook meer zijn.

Individuele lopers mogen zelf bepalen wanneer en hoe lang ze lopen.

Wie mogen er mee lopen?

Iedereen die in staat is te lopen kan en mag meedoen, wij als organisatie stellen hieraan geen grenzen.

Speciaal voor de kleine kinderen wordt op de zondagmorgen een Kids (Kinderen In De Strijd tegen Kanker) Loop gehouden, deze duurt 24 minuten.

 

Wat zijn de kosten en wat krijg je?

Het inschrijfgeld voor iedere deelnemer (dus zowel voor teamleden als individuele lopers) is € 15,00. Iedereen ontvangt bij de aanmelding van de organisatie een T-Shirt (op de achterzijde hiervan kan je reclame maken voor een bedrijf dat je sponsort of je teamnaam plaatsen).

Deelname aan de KIDS loop is € 2,00 (ook ieder kind krijgt hiervoor een T-shirt).

Voor € 5,00 kan je een Wenslicht kopen!

De wenslichten zijn te koop via de Teams of bij de organisatie.

’s Avonds verlichten de Wenslichten met persoonlijke boodschappen het parcours. En met een speciale ceremonie herdenken we dierbaren, steunen we elkaar en vieren we dat mensen kanker hebben overwonnen.

Top